أجنحة البطاطس حــــارة في الفرن
المقاديــــــــر:
نصف كيلو بطاطس مغسولة و مقطعة الى أجنحة (ممكن ترك قشر البطاطس)
1 فص ثوم مفروم ناعم (محكوك)
ملعقة صغير بابريكا (تحميرة )
ملعقة صغيرة كمون
ملعقة صغيرة قزبر يابس
ملح و فلفل (ابزار) حسب الدوق
2معالف كبار زيت زيتون أو زيت عادية
هريسة أو صلصة حارة
الطريقــــــة:
تتبل البطاطس. ثم ترص في صينية مفروشة بورق الخبز .
تخبز في فرن متوسط من 35 الى 45 دقيقة .
تقدم كطبق مرافق للمشاوي و الاسماك .
إرسال تعليق