أجنحة البطاطس حــــارة في الفرن




المقاديــــــــر:

نصف كيلو بطاطس مغسولة و مقطعة الى أجنحة (ممكن ترك قشر البطاطس)

1 فص ثوم مفروم ناعم (محكوك)

ملعقة صغير بابريكا (تحميرة )

ملعقة صغيرة كمون

ملعقة صغيرة قزبر يابس

ملح و فلفل (ابزار) حسب الدوق

2معالف كبار زيت زيتون أو زيت عادية

هريسة أو صلصة حارة

الطريقــــــة:



تتبل البطاطس. ثم ترص في صينية مفروشة بورق الخبز .
تخبز في فرن متوسط من 35 الى 45 دقيقة .
تقدم كطبق مرافق للمشاوي و الاسماك . 





إرسال تعليق

 
Top